Få Nyhedsbrev på din WordPress side med MailChimp


Nyhedsbrev kan være utrolig effektiv markedsføringkanal, da du har mulighed for at kommunikere direkte til din kunder/målgruppe. Din hjemmeside gøres mere attraktiv for dine besøgende, da de kan få nogen fordele i at melde sig til dit nyhedsbrev i form af fx tips, tricks, rabatter og lign. Så det kan være en utrolig god idé, at implementere et nyhedsbrev på din WordPress hjemmeside.

Der findes en del plugin til WordPress, som kan dette. Men skal du have det bedste og klart populæreste, skal du have fat i MailChimp. Der er mange fordele ved MailChimp. For det første er det utrolig brugervenligt, nemt at opsætte og du kan anvende en gratis version. Der er derudover masser mulighed i form af design, da du kan vælge imellem et hav af skabeloner.

Du kan nemt indlejre en formular på din hjemmeside, du kan modtage komplette rapporter og man kunne blive ved. Om versionen er gratis, afhænger lidt af hvor man “følgere” du har. Det er gratis, så længe du ikke overstiger 2.000 “følgere” og skriver mere end 12.000 mails om måneden. Du kan her se de forskellige priser.

Er du i tvivl om hvordan du kan bruge E-mail marketing, har Ib Potter lavet et rigtig godt podcast interview med Jan Winum om E-mail marketing.

Nogen gode alternativer til MailChimp, er nyhedsbreve plugin’ene Alo EasyMail Newsletter og MailPress. Har du haft erfaringer med nogen af disse plugin eller andre, så skriv endelig om dem nede i kommentarboksen.

 

Comments & Responses